İçeriğe geç

Ibrahim Traore Futbolcu Mu

İbrahim Traore ne yaptı?

Traoré, Ocak 2022’de Burkina Faso’da gerçekleşen darbeyi destekleyen ve Yurtsever Güvenlik ve Restorasyon Hareketi askeri cuntasını iktidara getiren ordu subayları grubunun bir parçasıydı. Mart 2022 itibarıyla Kaya’da bir topçu alayının komutanı olarak görev yaptı. Traoré, Ocak 2022’de Burkina Faso’da gerçekleşen darbeyi destekleyen ve Yurtsever Güvenlik ve Restorasyon Hareketi askeri cuntasını iktidara getiren ordu subayları grubunun bir parçasıydı. Mart 2022 itibarıyla Kaya’da bir topçu alayının komutanı olarak görev yaptı.

Burkina Faso’nun lideri kim?

Ibrahim TraoreYüzbaşı Ibrahim TraoreGörev başında30 Eylül 2022’de erişildiHalefPaul-Henri Sandaogo DamibaKişisel bilgiler16 satır daha

Traore hangi ülkede?

Adama Traoré Diarra (d. 25 Ocak 1996), Premier Lig ekibi Fulham’da forma giyen İspanyol futbolcudur. Kanat veya bek olarak görev yapabilmektedir.

Adama Traore hangi milli takımı seçti?

Adama Traoré (d. 28 Haziran 1995), ayrıca Adama Noss Traoré olarak da bilinir, 2015’ten beri TFF İkinci Lig kulübü Amedspor ve Mali Milli Takımı’nda orta saha oyuncusu olarak oynayan Malili profesyonel futbolcudur. Adama Traoré (d. 28 Haziran 1995), ayrıca Adama Noss Traoré olarak da bilinir, 2015’ten beri TFF İkinci Lig kulübü Amedspor ve Mali Milli Takımı’nda orta saha oyuncusu olarak oynayan Malili profesyonel futbolcudur.

Burkina Faso nerede?

Burkina Faso, Batı Afrika’da denize kıyısı olmayan bir ülkedir. 274 ada Burkina Faso’ya aittir.

Burkina Faso hangi dilde konuşuyor?

Burkina FasoTemel göstergelerResmi adıBurkina FasoNüfusun etnik dağılımı40% Mossi, 60% diğerleri (Gurunsi, Senufo, Lobi, Bobo, Mande, Fulani)Din61% Müslüman, 23% Katolik Hristiyan, 16% yerel dinler (2010 verilerine göre)DillerFransızca (resmi), Mossi tarafından kullanılan More dil ve 22 diğer hat

Burkina Faso Cumhuriyeti’nin eski adı nedir?

4 Ağustos 1984’te ülkenin adı Yukarı Volta’dan “şerefli halk” anlamına gelen Burkina Faso’ya değiştirildi.

Burkina Faso ne zaman bağımsız oldu?

Burkina Faso tarihi, Burkina Faso tarihindeki önemli olayların ve insanların incelenmesi. Batı Afrika’da denize kıyısı olmayan bir ülke olan Burkina Faso, 1960 yılında Fransa’dan bağımsızlığını kazandı ve başlangıçta Yukarı Volta olarak biliniyordu, daha sonra 1984 yılında şu anki adını aldı. 2 Ağustos 2024 Burkina Faso tarihi, Burkina Faso tarihindeki önemli olayların ve insanların incelenmesi. Batı Afrika’da denize kıyısı olmayan bir ülke olan Burkina Faso, 1960 yılında Fransa’dan bağımsızlığını kazandı ve başlangıçta Yukarı Volta olarak biliniyordu, daha sonra 1984 yılında şu anki adını aldı.

Ibrahim Traore eski futbolcu mu?

* Sadece lig maçlarını ve gollerini içerir. Profesyonel kariyerine 2005 yılında Club Levallois’da başladı. Daha sonra Hertha BSC II, Hertha Berlin, FC Augsburg, VfB Stuttgart ve Borussia Mönchengladbach’ta oynadı.

Ibrahim Traore hangi ülkenin başkanı?

Burkina Faso’nun şu anki Devlet Başkanı, 30 Eylül 2022’de darbeyle iktidara gelen Yüzbaşı İbrahim Traore’dir.

Adama Traoré FC 24 hangi takımda?

Adama Traoré FC 24 Oyuncu Puanları, Victory’de sol bek (SLB) olarak oynayan Fildişi Sahili uyruklu profesyonel bir futbolcudur. Adama Traoré FC 24 genel puanı 64’tür.

Adama Traoré Türkiye’de oynadı mı?

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’de forma giyen 28 yaşındaki Malili oyun kurucu Adama Traoré’yi renklerimize kattık. Futbolseverlerin Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco ve Metz’den hatırlayacağı Traoré, ülkemizde son olarak Hatayspor’da forma giymişti.

Milli takımda en çok forma giyen futbolcu kimdir?

Türk Milli Takımı formasını 90 kez giyen Kaptan Hakan Çalhanoğlu, 30 maça çıktığında Türk Milli Takımı formasını en çok giyen futbolcu olarak tarihe geçecek.

Adam Traore nereli?

Adama Noss Traoré (d. 28 Haziran 1995), Amed takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Malili futbolcudur.

Ibrahim Traore hangi ülkenin başkanı?

Burkina Faso’nun şu anki Devlet Başkanı, 30 Eylül 2022’de darbeyle iktidara gelen Yüzbaşı İbrahim Traore’dir.

Bertrand Traore hangi ülkeli?

Bertrand Traoré, EA SPORTS FC™ 25 oyununda 76 genel reytinge sahiptir. Bertrand Traoré, Ajax’ta sağ kanat (RW) olarak oynayan Burkinabe uyruklu profesyonel bir futbolcudur. Bertrand Traoré’nin genel reytingi 76’dır.

Adama Traore nerelidir?

Adama Noss Traoré (d. 28 Haziran 1995), Amed takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Malili futbolcudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir